top of page

Velkommen

3 vintage persianere.jpg

Velkommen til Thilde Jensen online shop & portfolio.

 

I shoppen finder du et lille, men eksklusivt udvalg af håndlavede pelstasker og pels accessories. Taskerne er overvejende lavet af genanvendt persianerpels. Oftest er de gamle pelse gået af mode, men de gode og dyre pelsskind har mange års brug i sig endnu. Pelsene bliver renset, splittet ad, og syet om til nye langtidsholdbare designs. Alt er lavet i Danmark. Du finder også en lille serie af nye pelsaccessories, alle lavet af skind fra Saga Furs, din og min garanti for et etisk forsvarligt opdræt og et internationalt anerkendt kvalitets-stempel.

I portfolio kan du se en del af mit tidligere arbejde som designer.

Om mig

Mit navn er Thilde Jensen (f. 1972). Jeg er en dansk designer med speciale i pels. Siden min afgang fra Danmarks Designskole (nu KADK) har jeg arbejdet med både mode & teater. Jeg har en kærlighed til pelsen og de naturlige materialer, og har haft den store fornøjelse at have flere forskellige typer af kreative samarbejder med Saga Furs, et af verdens mest anerkendte pelsbrands. Du kan se mit tidligere arbejde her.

Mit primære fokus som designer har alle dage været at søge nye og innovative tekniske løsninger, og skabe smukke og langtidsholdbare designs. Jeg føler mig forpligtet på at arbejde i ægte og naturlige materialer, både for udseende, komfort og bæredygtighed. Jeg holder meget af at mixe det rå med det poetiske, og give klassikeren et twist. 

 

Privat bor jeg i en lille by mellem Horsens og Aarhus i det smukke Østjylland. Jeg arbejder med meditation i praksis og er en del af det spirituelle fællesskab omkring meditationscenteret Tigerens Rede.

Jeg holder også af at svømme, læse og mixe virkelig gode cocktails!

2015-07-03 15.58.14-1.jpg
img_1528_edited.jpg
bottom of page