Handelsbetingelser

BETALING


Betaling kan ske med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard eller via PayPal. Det beløb, der trækkes på din konto, vil aldrig overstige det beløb, som du godkendte, da du placerede din ordre. Alle angivne beløb er i Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.
LEVERING


Levering foregår via DAO eller GLS pakkeservice. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 3-5 hverdage efter bestillingen. Er der på nogen måde forsinkelser i forhold til den bestilte vare, vil du modage information herom med det samme. Der leveres i øjeblikket ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om.
RETURRET


Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen. Perioden regnes fra den dag hvor ordren modtages. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Meddelelse om returnering skal gives pr. mail på thilde@thildejensen.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til den er modtaget retur. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:
Thilde Jensen
Kastanievænget 1
8751 Gedved Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
GENERELLE OPLYSNINGER


Thilde Jensen
Kastanievænget 1
8751 Gedved
CVR nr.: 26166667
Telefon: 53636760
E-mail: thilde@thildejensen.dk
REKLAMATIONSRET


Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Varen kan repareres, ombyttes, pengene gives retur eller der kan gives afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Der skal reklameres i "rimelig tid" efter manglen/fejlen er opdaget.
Læs mere om reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside. Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Thilde Jensen
Kastanievænget 1
8751 Gedved
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.
VARENS STAND VED RETURNERING


Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.
TLBAGEBETALING


Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger , uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.