top of page

Verdens mindste webshop!

Updated: Nov 13, 2020

I dag har jeg lanceret verdens mindste webshop med en serie af håndlavede tasker af genanvendt pels. Der er lige nu 3 forskellige modeller at vælge mellem. Oftest er de gamle pelse gået af mode, men de gode og dyre pelsskind har mange års brug i sig endnu. Pelsene bliver renset, splittet ad, og syet om til nye langtidsholdbare designs. Alt er lavet i Danmark med kærlighed og bevidsthed om genanvendelse af et fantastisk og langtidsholdbart materiale. Du kan se kollektionen her.

Jeg har haft lange diskussioner med mig selv, om man nu også kan have en online butik med et udbud på kun 3 varer. Der er virkelig mange svar på det spørgsmål, men det bedste svar er ”ja, hvorfor dog ikke?”. Jeg håber du vil tage rigtig godt imod min lille butik, og følge med når der hen ad vejen kommer lidt flere varer på hylderne. Du er mere end velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev her hvis du vil følge med, når butikken får vokseværk.Da jeg lavede min lille butik, fulgte der automatisk en blog med i opsætningen. Jeg tænkte, at det skulle jeg bestemt ikke have, det ville være alt for meget arbejde også at skrive blogindlæg, og skulle det nu ikke bare være en simpel lille sidegeschäft? Men jeg vil gerne dele mine erfaringer som designer, og jeg vil gerne fortælle om min kærlighed til både pelsen, håndværket og faget - og nogle af de mange udfordringer jeg oplever i min profession som designer.

”Journal” er mit bidrag til debatten om den omstilling vi står overfor i modebranchen, forbrugere såvel som professionelle. Det er afgørende for vores miljø og vores fremtidige ressourcer at vi tager vores forbrugskultur op til revision og sætter igennem med ansvarlighed og bæredygtighed. Som forbrugere skal vi handle med omtanke, og som professionelle skal vi meget hurtigt finde ind i en cirkulær økonomi der gør op med nutidens overproduktion. Det er allerede ved at ske mange steder, og det kan kun gå for langsomt.


Velkommen til, og tak fordi du læser med!

420 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page